ΟΜΑΔΑ

Χαρίλαος Αρβανιτάκης

Χειρουργός Οδοντίατρος DDS – Αισθητικός Οδοντίατρος

Ο Χαρίλαος Αρβανιτάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και διετέλεσε βοηθός στην Κλινική του Καθηγητή Κυριάκου Μαρκοστάμου για 4 χρόνια.

Στην συνέχεια εργάστηκε στην κλινική του πατέρα του Αρβανιτάκη Νικόλαου για άλλα 4 χρόνια όπου και τον διαδέχθηκε και συνεχίζει μέχρι και σήμερα την για πολλές δεκαετίες επιτυχημένη πορεία του.

Παράλληλα με την άσκηση της Οδοντιατρικής ασχολείται με την έρευνα και ανάπτυξη οδοντιατρικών υλικών.
Παρακολούθησε και παρακολουθεί θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια με αντικείμενο τις εξελίξεις νέων τεχνικών και υλικών, στην Αισθητική Οδοντιατρική και Προσθετική, με διακεκριμένους Καθηγητές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Αισθητικής Οδοντιατρικής και του International Academy of Aesthetics in Beverly Hills, California-USA.

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης.
Απέκτησε την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και εκπαιδεύτηκε στα Νος/μεία 401 ΓΣΝΑ, ΓΝΑ “Ιπποκράτειο” και ΓΝΑ “Ευαγγελισμός” την περίοδο 1999-2004. Υπηρέτησε ως Αν.Διευθυντής της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του 401 ΓΣΝΑ έως το 2014.
Από τότε έως σήμερα ασκεί την ειδικότητα της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο Νος. “Υγεία”.

Είναι τακτικό μέλος και από το 2013 εκπρόσωπος της Ελλάδας στην International Association of Oral and Maxillofacial Surgeons ( IAOMS) τακτικό μέλος της European Association for Cranio Maxillo Facial Surgery και της Ελληνικής Εταιρείας Γναθοχειρουργικής.

Αλέξης Χαρίσης

Ενδοδοντολόγος

Ο Ενδοδοντολόγος Αλέξης Χαρίσης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και στην συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Αμερική στην Ενδοδοντολογία και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο από το Boston University, USA.

Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων και διετέλεσε Επιμελητής του Οδοντιατρικού τμήματος του Νος. Ερρίκος Ντυνάν.
Επίσης ασχολείται με την εκπαίδευση οδοντιάτρων.

Γιώργος Δαρζέντας

Ενδοδοντολόγος

Ο Ενδοδοντολόγος Γιώργος Δαρζέντας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και στην συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ενδοδοντολογία και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο Msc από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου των Αθηνών, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων, εξωτερικός συνεργάτης του Νος. “Υγεία” και υπεύθυνος της Ενδοδοντίας.

Αθανάσιος Ιωάννου

Χειρουργός Οδοντίατρος DDS – Αισθητικός Οδοντίατρος.

Ο Αθανάσιος Ιωάννου γεννήθηκε το 1975 στην Καλαμάτα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και διετέλεσε βοηθός για 5 χρόνια στην Οδοντιατρική και Ορθοδοντική Κλινική της αδελφής του Ioannou dental Clinic στην Κηφισιά Αττικής.
Στην συνέχεια διετέλεσε Υπεύθυνος του οδοντιατρικού τμήματος της κλινικής για 10 χρόνια ασκώντας την Οδοντική Χειρουργική και την Αισθητική Οδοντιατρική.
Τα τελευταία 4 χρόνια ασκεί την Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική στην Κλινική μας.

Παρακολούθησε και έλαβε πιστοποιητικά εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Μέριμνα στους τομείς της Αισθητικής, Ενδοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας. Παράλληλα λαμβάνει μέρος σε Ελλάδα και Εξωτερικό σε πρακτικά και θεωρητικά σεμινάρια
στους αντίστοιχους τομείς.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Αισθητικής Οδοντιατρικής και του International Academy of Aesthetics in Beverly Hills, California, USA.